Så kom Covid også til os

På Brøndby Stadion lige efter slutfløjt tikkede der en notifikation ind. Notifikationen viste, at der var kommet svar fra laboratoriet. Avas og mit testsvar var negativ – men Leos svar sagde, påvist. Et chok gik igennem mig. Nu stod jeg på Brøndby Stadion, min søn havde Corona, og han stod lige ved siden af mig. Shit! Mon han bliver en superspreder? Er det Omikron? Mange spørgsmål stod i kø. Ikke mindst; Mai Britt er højgravid. Skal hun på hotel, så hun og barnet ikke bliver smittet? Hvad nu, hvis jeg bliver smittet. Jeg kan ende med ikke at være med til fødslen.

”Spændende” er det i hvert fald. Min hals gør ondt og mit hoved er ør. Så jeg er sikkert også blevet ramt – enten af Covid eller en anden virus. Bedre nu, end om en uge, da vi nærmer os den dag, som Mai Britt er sat til.  Always look on the bride side of life.

Endnu en gang, bliver julen ikke, som den plejer at være. Forhåbentligt bliver juleaften uden Covid, og hvem ved. Måske en lille juledreng.

 

 

 

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar