Så kom dagen.

55765380_2287332447998306_6131277591287431168_n

01.04.2019 rejste min ældste datter ud i verden med en gruppe unge mennesker. Hun har glædet sig i mange måneder og arbejdet mange timer for at spare penge sammen, og så kom dagen endelig.

Vi tog afsked med hende i Kastrup lufthaven, hvor hun var ivrig efter at være sammen med de andre unge. Jeg nød det øjeblik vi tog afsked – bevares jeg fik en krammer, og vi fik taget billeder sammen med lillesøster, men ellers ikke noget med at tude og siger lange sætninger – hun var på vej ud i verden…..

Jeg var faktisk mega god til at sige farvel og jeg nød virkelig at se hende glad og forventningsfuld.

MEN…. så kom jeg ud i bilen og var på vej hjemad mod Jylland. Så kunne jeg ikke holde tårerne tilbage – de kom som lyn fra en klar himmel. Tænk sig – jeg skal ikke se min datter i 3 måneder! Det var først lige i det øjeblik det gik op for mig – til trods for mine omgivelser ( mor, kollegaer, naboer osv ) har sagt flere gange “hvordan har du det med Sofie rejser ud i verden”, og jeg fattede at hun er væk i 3 måneder!.

Okay, hvor klog er jeg lige….. det må du selv afgøre :-)

Jeg er glad og stolt over, at jeg har en datter som har mod på livet og mod på at rejse ud i den store verden – UDEN sin mor!

 

 

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar