Samtale med ny “gammel” neurolog

Jeg har været til samtale med “min” neurolog – ja, det er jo faktisk ikke min, men en neurolog som jeg aldrig tidligere har besøgt. Han er ikke “gammel”, men en erfaren mand, så jeg føler mig ganske rolig.

Jeg havde min mand med, da jeg tænkte, at han også kan stille gode spørgsmål, og måske lytte sig frem til noget som jeg ikke lige hørte.

Jeg synes ikke det er rart at snakke om sygdommen og de forskellige behandlingsmuligheder, men det er jo desværre en del af det hele. Jeg skal igennem en masse undersøgelser og scanninger. Mine blodprøver viser også negative tendenser, så de holder meget øje med mig i øjeblikket. Det er jo i sig selv en god ting, men det er frustrerende ikke at kende til fremtidig behandling.

Jeg arbejder stadig på fuld tid, og har ikke udfordringer i den retning, men selvfølgelig fylder det i mit liv.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar