Sclerosehospital..

Jeg har fået mulighed for et ophold på et Sclerosehospital. Der er åbenbart 2 af disse i DK. Jeg anede ikke at der fandtes sådan et hospital, det synes jeg er fantastisk.

Jeg har ingen fysiske skavanker, men psykisk kan jeg godt være udfordret. Når jeg skriver fysiske skavanker, så mener jeg at jeg godt kan gå uden problemer, har en god udholdenhed, har ikke problemer med vandladning osv. Men når jeg er psykisk udfordret, kan jeg mærke at jeg udtrættes vildt hurtigt. Det ved jeg godt at det bliver alle, men jeg synes jeg bliver det meget, og meget mere end tidligere.

Så fokus på sclerosehospitalet skal være min psyke. Jeg vil komme til at snakke med en psykolog, jeg vil få noget undervisning omkring sclerose, og få gode råd til hvordan jeg forvalter den energi jeg har.

Jeg vidste ikke, at fordi jeg har sclerose, så er mit bæger med psykisk overskud/energi ikke fyldt helt op, som det er ved de fleste mennesker. Min tolerance og sårbarhed overfor pres og stress er meget lavere end tidligere. Hmm det er tankevækkende, og det vil jeg sørme gerne blive klogere på.

Jeg skal nok holde Jer opdateret, omkring hvordan det går. Deler gerne ud af min nye viden.

Jeg skal afsted i uge 49, tænk en hel uge til mig selv.. Wow:)

Kan I have en dejlig efterårsdag derude

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar