Selfien er meget udskældt

“selfien” har været meget i vælten og meget udskældt

Selvportrættet og selfiscenesættelsen er bestemt ikke nyt overhovet. Van Gogh og Rembrandt fx lavede selvpotrætter og det var sikkert ikke i mangel af bedre at foretage sig…selvom Netflix var “nede” i de århundreder.

I forbindelse med et kursus, en god ven afholdt, lød hjemmeopgaven at lave et selvportræt

© Henrik Wessmann

 

Selvportrættet er mange ting og kan laves på alle mulige måde og i forskellige kontekster.

Jeg fandt det umuligt at lave bare et (1). Jeg er ikke den samme, som da jeg var 30 år – og er heller ikke den samme, når jeg bliver 60. Bare på den samme dag kan jeg være meget forskellig. Og da jeg ikke har et ønske om at vise mig selv på den ene eller anden måde er det meget svært at vælge et (1) billede.

Der er ikke “et mig” som jeg synes bedre om – den bedste udgave af mig er nok bare mig. Eller det er der måske nok, men jeg har det fint med min mange fejl og mangler.

Hvoromaltinger blev opgaven løst

 

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar