sjovt som en sang kan holde rewind knappen nede

Jeg fik lyst til at høre lidt Love Shop. Typisk mig har jeg først “opdaget” bandet Love Shop ret sent og nu er Henrik Hall og Hilmer Hassig død – men Unmack klarer det nu fint :-)

Som kommer sangen “Bellavista Sol” ud af højttalene og der indgår ordet “Klampenborg” og “Bellavista” ringer også en klokke. Faktisk flere klokker..

Jeg havde familie i Klampenborg, tog med Grabriel Jensens Ferieudflugter på Klampeborgturen. Min far arbejdede en årrække på Bakken med at reparere enarmede tyveknægte i Den Gyldne Hal lige der hvor jeg blev slået ned på sidste skoledag i 9ende klasse og Bellevue, hvortil jeg cyklede ud med min barndomsven og badede kl 04.00.

Jo, jeg har minder fra Klampenborg. Og så var jeg der for nogle år siden med en god fotoven og skød et par billeder.

Old Bellevue (1 of 1)

Arne Jacobsens livredder tårn fra 1932 på Bellevue er ikonisk !

Henrik

Fik konstateret MS i 2009. Fra et job som Nordisk IT Chef i en international koncern til pensionist med tom kalender. Nu handler det om at skabe mening og kvalitet i hverdagen istedet for mange møder, rejser og videokonferencer. Det lykkes ofte ! - sorgen over tabet husker jeg og jeg kan stadig blive ked af det men det føles ikke helt så tungt mere.... Ophavsmand til bogen "Passion".

Skriv kommentar