Slava Ukraini

Så står menneskeheden her igen. Desværre. Fjenden er Rusland, som lige har overtaget rollen fra Corona-virussen. Corona fik verden til at stå sammen. Alle var interesseret i at fixe verdenssituationen. Det er der heldigvis også mange lande, der er klar til nu. Der er fuld front mod Putin og Putins regime, og personligt synes jeg, at de sanktioner, der er blevet sat ind, er den bedste måde at vise modstand, uden at starte en fuldbyrdet 3. Verdenskrig.

Denne situation kommer til at have kæmpe konsekvenser for alle lande. Vi vil helt sikkert opleve, at vi skal leve anderledes og mere sparsomt de næste mange år. Det må være den pris, vi må betale, for at lade Putin være en Tyran de sidste mange år – og for at være for naive og konfliktsky.

En ting er sikkert – fremtiden begynder snart at virke lidt dyster. Atomkrig, større produktion af våben, manglende gas og energi, kan sætte en stopper for den grønne revolution, som skal komme snart. Et lys i mørket er, at der i kriser, er behov for nytænkning og fordelagtige opfindelser/løsninger.  Det er det lys, jeg vælger at lade blikket stirre på.

 

Alle tanker til de modige og seje Ukrainere!

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar