Sommerferie 2020

Sommeren 2020 har været anderledes for mange mennesker – også for os. Vi havde bestilt ferie til Cypern, men ferien blev aflyst pga Corona.

Vi forsøgte at finde sommerhus på Læsø, men det var ikke muligt ift til vores ferieuger. Vi tog derfor en beslutning omkring at tage bilen til en tur syd på. Vi kørte mod Hamborg, hvor vi havde en overnatning. I Tyskland vil de meget gerne have vi bruger mundmaske, så vi havde købt masser af engangsmasker hjemmefra.

masker

 

Efter Hamborg gik turen til Alsace. Her kunne vi bo i en lille lejlighed med fælles pool i haven. Der var næsten ikke mennesker med tilknytning til poolen, så vi havde fin plads. Området var meget smukt.

Frankrig 3

Frankrig 1

Frankrig

 

Vi brugte et par dage i Alsace, hvor vi besøgte lokale vinbønder for at smage lokal vin. Vi købte også nogle kasser vin med hjem.

Vinbonde

Vinbonde 2

Vi ved ikke særlig meget om vin, men vi kan smage om vi kan lide smagen :-)

Efter nogle dage i Alsace tog en vi lang køretur til Bretagne området. Flot område med meget få turister. Vi fandt et lille hotel med 10 værelser med kort afstand til vandet. Her brugte vi tid ved vandet og på det lokale marked.

stranden

Strand

 

Vi besøgte lokale restauranter, og jeg fik debut med muslinger.

Muslinge

Efter 10 dage sydpå gik turen hjemad igen. Vi havde en god tur hjemad, hvor vi slet ikke var i kø på motorvejen :-)

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar