Sommerferie er bestilt

cypern

 

Cypern har en smuk og vekslende natur samt flere hyggelige byer at besøge. De frodige Troodos-bjerge midt på øen tilbyder forfriskende grønne duftende pinjeskove og endeløse vinmarker. Og de åbne solbrændte sletter med deres rødbrune kartoffelpandekager, sølvgrå oliventræer og citronlunde giver fred i sjælen. Vær opmærksom på at kørsel er i modsatte side af Danmark. ( rejsebeskrivelse fra feriekatalog )

Efter mange overvejelser har vi nu bestilt sommerferie. Der har været mange snakke og overvejelser omkring beslutningen, men nu er ferien bestilt og vi glæder os. Vi har bestilt 10 dage til Cypern. Vi skal bo på 3 forskellige hoteller og kommer selv rundt på øen med en lejet bil. Vi glæder os til sol og sommer….. Håber ikke vi kommer til at aflyse på grund af Coronavirus…..


Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar