Sommerferien går til Jylland

hejlsminde-1490276
Glæden for vores dejlige faderland blomstrer i Danmark. Coronavirussen og glæden ved at Danmark formentlig kommer helt skindet igen (på nær økonomisk – men det glemmer vi lige for et øjeblik), at befolkningen igen får øjnene op for deres faderland. Jeg synes nu, at jeg hele tiden har haft positive øjne omkring Danmark, men jeg må indrømme, at jeg ynder at tage til udlandet om sommeren, hvis det er muligt. Det er det jo ikke i år. Muligheden er der måske, men jeg tænker, det er bedst at blive hjemme, og det har jeg hellere ikke noget i mod. Derfor tager Johnsen familien af sted til Jylland i et lejet sommerhus.
Min far og mor har givet min familie og min søster et sommerhus ophold i gave. Det takker vi naturligvis ja tak til, og glæder os til nyde en uge af vores sommer, i forhåbentlig dejlige og solrige omgivelser.
Det bliver dejligt at lægge nogle penge til de lokale forretninger, og forhåbentligt vil sommeren bringe ny optimisme, og for en stund lade befolkningen glemme de sidste 3-4 måneder, som for rigtig mange ikke har været en dans på roser.
P.S. Jeg mener ikke, at vi skal glemme denne tid så meget, at vi glemmer hygiejne og afstand :-)

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar