Status – her går det godt

Sammenbragt familie

Vi er en stor sammenbragt familie, hvor mine børn bor hos os og min mands børn er hos os, når de har lyst og det passer ind i deres planer. Vi har så store børn nu, at der ikke er faste planer og rytmer – det passer os fint.

Min ældste datter bor stadig hjemme, og tager snart på en længere rejse, hvorefter hun flytter i lejlighed. Hun har sabbatår fra studie, og hun arbejder meget for at tjene penge til rejsen. Hun har lige søgt ind på en videregående uddannelse, så nu er der kun ventetiden til 26.07.2019, hvor hun får besked om hun er optaget eller ej.

Min yngste datter går i 1g på STX. Hun mærker virkeligheden med mange lektier og afleveringer. Hun spiller meget håndbold i hendes fritid og der er også plads til et fritidsjob, så hende ser vi ikke meget til.

Min mands ældste barn er på efterskole, så ham ser vi heller ikke meget til. Han nyder livet og vennerne – det er fortjent. Min mands yngste barn kommer når det passer ind i hendes planer med skole og veninder.

Vores børn trives med det de har gang i – det gør mig glad.

MS

Jeg mærker ikke noget til MS i øjeblikket – ja, det er faktisk længe siden. MS er ikke en del af min hverdag – i hvert fald ikke i mine tanker, men selvfølgelig i min krop.

Hvad byder resten af 2019 på?

Jeg skifter job til juni. Jeg kommer tilbage til mit tidligere job. Jeg er en del af en virksomhedsoverdragelse, som kommer til at foregå hen over sommeren. Jeg ved ikke særlig meget om jobbet endnu, men det er jo altid spændende at skifte job.

Vi er i planlægningsfasen med sommerferien 2019 – mere om det i et andet indlæg.

Tove

Jeg hedder Tove. Jeg bor i det nordjyske med mine 2 børn og min kæreste. Jeg har et fuldstidsjob indenfor den finansielle verden. Jeg fik konstateret MS i 2007, hvor hele min verden "faldt sammen". Jeg fornægter ikke min sygdom, men forsøger at leve som om jeg ikke har MS..... Håber du har lyst til at følge min blog, hvor jeg vil skrive om mit liv med MS og mange andre ting.

Skriv kommentar