Student..

Min ældste søn bliver student lige om lidt, det er altså bare så vildt.

Jeg er simpelthen så stolt af ham, tænk at han skulle nå dertil. Har aldrig været i tvivl om, at han kan hvad han vil, og hvis han først sætter sig noget for går han ind for det 100%.

Men som jeg har skrevet i tidligere blogs, havde han en periode hvor han røg hash, og kom i det “forkerte” bekendtskab. Han tog nogle valg i livet, som ville bekymre alle forældre.

Så det at han nu er nået hertil, at han ændrede kurs og tog en anden beslutning, gør mig bare så stolt og taknemmelig. Det er så flot af ham.

Han er sgu sej..

Jeg har ikke selv en studentereksamen, jeg troede ikke på at jeg kunne klare det. Hans far har heller ikke en studentereksamen. Ikke at man skal blive student, man kan jo så meget andet, men det er 3 hårde år, men også vanvittig sjove (kan jeg høre på ham), der sker så meget på det personlige også.

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar