Sverige blev til Sjælland

Som skrevet i tidligere blog, skulle jeg have været til Sverige, og jeg glædede mig til at møde det land jeg vidste jeg ville elske. Men 2 dage før vi skulle afsted, nærmest eksploderede Corona i det område vi skulle være i. Så vi turde ikke, æv æv…. Ej hvor var det bare mega ærgerligt. Nå men vi blev så på sjælland, der bor den ene af mine brødre. Vi fik gået rundt om en sø, 22km lang, og sejlede i kajak 8km. Men at sejle i Københavns kanaler, er altså ikke helt det samme som at sejle i Sverige. Men nå, det må blive en ommer:)

Jeg skal nok komme til Sverige en dag…

Jeg håber I allesammen har haft en dejlig sommer, selvom jeg helt sikkert ikke er den eneste der har måtte ændre lidt i de planer der ellers var planlagt:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar