Tag en tur i trampolinpark

 

Hvor er det da fantastisk at føle sig som et lille barn igen. Det er sjældent, jeg giver mig selv den glæde, at lege og gå tilbage til barndommen. Det gav jeg dog mig selv lov til, da min klasse (som jeg er lærer for) og jeg, tog til en trampolinpark. Det er ikke en park, som i at den ligger udenfor, men som i at en pokkers masse trampoliner er samlet under et tag i et storcenter. Det vil sige, på et areal på størrelse med en fodboldbane, kan man hoppe fra trampolin til trampolin. Forholdene var flotte og sikre. Alligevel slog jeg min albue hårdt under en ninjabane, hvor jeg ikke længere havde styrken eller motorikken til at holde mig på benene.

Eleverne hoppede rundt i en time – jeg kunne kun klare 30 min. Jeg var simpelthen for udmattet til mere. Flere dage efter var jeg stadig øm, og det bekræftede mig i, at jeg for det første er i al for dårlig form, og for det andet, at jeg for sjældent lader mig selv være et barn!

IMG_0651

Martin

Jeg er 30 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København. Jeg lever et aktivt liv, hvor jeg spiller fodbold, badminton, og dyrker crossfit i min fritid. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre . Følg mit liv herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdvis ungmand med MS.

Skriv kommentar