Tålmodighed er en dyd

patience

Hvor ville jeg gerne starte denne blog med at fortælle, at vores opholdstilladelse nu er sikret!

Men tålmodighed er stadig på dagsordenen for hver en dag – tilsammen med at indhente nye tilladelser og dokumenter, at forstå ikke-logiske lovformeligheder – og at vente – tålmodigt eller ej…

Det fineste sted, vi har ventet indtil videre, er på Direktionen for Arbejde, hvor du her ser Gina, vores skoleleder, udvise en fremragende laid-back ventestil – med tålmodighed nok til et godt stykke tid endnu.

Kurt har også stadig lidt at give af, men jeg er kørt helt tom – i hvert fald for i dag.

Jeg kan godt se, at det er ved at være tid til at skrive om glade ting, og jeg glæder mig til det. Men vores opholdstilladelse udløber om 4 dage – og den fylder nærmest alt. Så jeg håber, du har tålmodighed med mig – lidt endnu.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar