2020

Så blev det atter et nyt år, det er fantastisk. Jeg synes årstallet er fint, og kan kun indbyde til en masse fine ting.

Jeg kan godt lide at snakke med mine nærmeste om hvad året vi forlader har indeholdt, hvad der har været godt og knap så godt. Derudover at snakke om det man ved der skal ske i løbet af det næste år. Selvfølgelig kan alt på ingen måde forudsiges, men der er da noget.

For mit vedkommende bliver 2020 et godt år, jeg kan mærke det:)

Min kæreste er flyttet hjem til børnene og jeg, vi skal have en masse ture på motorcyklerne, min ældste søn skal ud og rejse og opleve verden, den mellemste skal på efterskole, og den mindste, ja han skal underholde sin mor:)

Jeg selv skal have lavet hjemmeside, skal have skabt mig en virksomhed som psykoterapeut. Forhåbentlig kan jeg komme lidt ned i tid på arbejde, når jeg begynder at få flere klienter.

Jeg håber også rigtig meget at jeg kan komme ud at rejse, både med mine børn, men også med min kæreste.

Mest af alt håber og ønsker jeg mest at vi alle forbliver sunde og raske.

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar