Ældste søn igang med kørekort

Ej hold da op, tænk engang at have en søn der skal igang med at tage kørekort. Han bliver 20 år til marts, og han mener at nu er det tid.

Det er jo ikke så meget det, at han skal have kørekort der er vildt, men at han er så gammel, og jeg selvfølgelig også er blevet ældre.

Jeg husker tydeligt hvordan jeg havde det da jeg fik ham. Jeg var kun 17 år gammel, var sammen med en mand som på mange måder ikke var speciel behagelig at være sammen med. Det var meget turbulent. Jeg havde ingen kontakt med min far, for han ville ikke have at jeg så ham i første omgang. Det endte ret skidt, og derfor var der ingen kontakt til min far i meget lang tid.

Min søns far synes vi skulle flytte fra Esbjerg til Silkeborg, så der boede vi så. Langt væk fra familie, ingen veninder, intet bekendtskab. Jeg fik min søn, som på mange måder faldt mig naturligt.

Jeg mødte meget modstand, kun min mor støttede mig i at beholde barnet. Sætter stor pris på den støtte fra hende, det havde en betydning.

Idag når jeg kigger på min voksne søn, er jeg virkelig stolt af ham. Alt det han har været igennem, og at han så klarer sig så godt, berører mig dybt.

Jeg er klar over, at han ikke har haft den samme mor som de andre 2, det anerkender jeg fuldt ud. Vi har også snakket en del om det, og det har en stor betydning både for mig men også for ham at vi kan snakke sammen om det.

Så sønnike, igang med det kørekort:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar