Angst er ikke rationel..

Hmm okay nu er jeg så igang med kørekort til mc, der har været en del udfordringer undervejs, det må jeg nok sige.

Først skal min lægeerklæring sendes til embedslægen, jeg må vente i halvanden måned på dette. Jeg tager ekstra teoritimer og køretimer, for at holde det lidt ved lige. Så dumper jeg den første teoriprøve, og da jeg er på køreteknisk anlæg for sidste gang inden køreprøve, for jeg at vide at jeg har 45min til at overbevise ham om, at han kan sende mig til køreprøve. Dette da jeg ikke kører hurtigt nok rundt i svingene, og har svært ved at lave kontrastyring.

Jeg er pænt nervøs hver gang jeg skal sætte mig op på en motorcykel, og at skulle køre min 50km i timen rundt i sving, og dernæst lave kontrastyring. Hvilket vil sige, at man skal skubbe rigtig hårdt på styret, enten i højre eller venstre side, med minimum 50km i timen. Jeg var død bange, og jeg var sikker på at jeg skulle styrte. Jeg skulle vildt mange gange rundt på den bane, for at jeg til sidst kunne klare mig nogenlunde. Jeg var total tudefærdig, og klar til at smide håndklædet i ringen. Hold da op, har aldrig i mit liv udfordret mig selv så voldsomt før.

Jeg forsøgte konstant at overbevise mig selv om, at der ikke sker noget, de andre på banen gjorde det fint uden problemer. Jeg er simpelthen bare skræmt fra vid og sans. Virkelig. Bliver også mega sur på mig selv, fordi jeg ikke bare gør det.

Men angst er bare irrationelt, jeg kan prøve alt hvad jeg kan for at overbevise mig selv om at der ikke sker noget, men det hjælper mig på ingen måde.

Puha.. Men nu blev jeg indstillet til køreprøve, så skal jeg bare vise det til prøven, at jeg kan gøre det.

Dog skal teoriprøven bestås først, den næste gang klarer jeg den, det er jeg sikker på:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar