År 2019

Da jeg skulle skrive overskriften, blev jeg lige et kort øjeblik i tvivl om det er 2018 vi går ind i, eller 2019.. Ej ha ha hvor skørt. Det er måske fordi jeg synes at år 2018 er gået så urimelig hurtigt.

Jeg kan godt lide, at tage et tilbageblik på året der er gået. Hvad er der sket i mit liv, noget jeg kunne eller ville have gjort anderledes, er der kommet nye mennesker i mit liv, andet arbejde måske.

Det jeg kommer til at tænke på, når jeg tænker på 2018, er min fantastiske kæreste, som jeg elsker meget højt. Mine drenge som alle har det godt, og efterhånden har vænnet sig til at deres mor og far ikke længere er sammen. Ligeledes mit arbejde her på bloggen, det værdsætter jeg virkelig højt, det er en gave for mig hver uge, når jeg skal skrive en ny blog.

Min arbejdssituation har jo også ændret sig helt veldt. Jeg har ikke noget arbejde fra d.1 januar 2019, hvor vildt…. Arghhh ha ha, har jeg da aldrig i mit liv prøvet før. Hvor får jeg penge fra, øh ja det ved jeg da virkelig ikke. Det er ikke fordi der ikke er stillinger jeg kan søge, dem er der rigeligt af, men jeg har ikke lyst. Jeg vil ikke gå på kompromis, det vil jeg bare ikke.

Jeg har en plan, den kræver en stor indsats af mig, følelsesmæssigt. Virkelig udfordrende for mig, og bare ved tanken om det, bliver jeg meget nervøs. Det kræver at jeg er helt tydelig og målrettet, og det kræver mod. Jeg skal have taget kontakt til en fra fortiden, som i den grad har haft en stor betydning i mit liv, men som endte med at “forlade” mig, og såre mig dybt, lige oven i et andet stort tab.

Ja det virker hemmelighedsfuldt, jeg ved det godt. Jeg lover at komme med en opdatering på det, når jeg er på den anden side..

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar