Arbejde..

Som skrevet i foregående blog, gør jeg mig mange tanker ift min arbejdssituation. Igennem mine 8 år som sygeplejerske, har jeg ofte måtte tage stilling til om jeg nu også var det rigtige sted.

Når jeg føler, at jeg ikke gør en forskel i mit arbejde, og jeg ikke synes jeg kan bidrage med det jeg gerne vil, og de behov for forandringer jeg kan se ville give mening, ikke bliver imødekommet, gør jeg mig tanker om hvad der skal ske. Ikke dermed sagt, at jeg så bare siger op og søger andet. Men jeg tager stilling, da jeg bestemt ikke vil rende rundt med hovedet under armen.

Jeg forsøger på bedste måde at italesætte, det jeg ser, og hvad jeg tænker der kunne være muligt for at skabe en forandring. Det er da også sket, at jeg er blevet ansat i en stilling, hvor jeg ikke synes det er interessant, eller hvor der ikke er plads til at jeg kan udvikle mig.

Dette bærer mit cv selvfølgelig præg af, jeg tvivler på, at jeg bliver en af dem der kan fejre 25 års jubilæum på en arbejdsplads. Jeg har brug for forandring, jeg har brug for hele tiden at udvikle mig og udfordre mig selv.

Nu er jeg så kommet i den situation igen. Det ker er på min nuværende arbejdsplads, fra bestyrelsens side, truffet nogle valg, som kommer til at få store konsekvenser for mit liv. Det vil jeg simpelthen ikke være med til, derfor har jeg valgt at stoppe.

Jeg kan ikke se mig selv i øjnene, under de nye vilkår. Det føles forkert.

Dog er det meget uvist hvad jeg så finder på, jeg har da tanker og ideer, men jeg er i princippet arbejdsløs fra d.1 januar 2019. Det er sgu lidt angstprovokerende, og det gør mig også en smule utryg, da jeg er et meget struktureret menneske, og kan godt lidt at have styr på tingene. Men jeg nægter at gøre køb på mig selv på den måde.

Jeg føler mig også fri, ser det som en mulighed for at tage stilling, igen:)

 

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar