Årets syn klaret

I kender det sikkert selv. Kontroltjekket på hospitalet. Nogle patienter er til flere kontroltjek end jeg, og dem føler jeg virkelig med – for jeg hader tjekket! Efter at ha’ spillet så meget fodbold, som jeg har, så er mine fødder virkelig ikke særlig kønne. De er også ofte en lille smule fugtige, og læg det oveni, at jeg har generelt angst for at blive kildet under tæerne. Specielt fordi lægerne skal så tæt på foden, at jeg bliver nød til at advare dem om, at hvis han/hun kommer for tæt på, så er et hårdt placeret refleks-vristspark en mulighed.

Hver gang, jeg skal til det angstelige kontroltjek, prøver jeg altid at tale mig fra tjekket. ”Mig behøver du ikke at tjekke, alt er i fineste orden”, ”nu har du mulighed for at holde en pause”,  ”jeg havde jo ringet, hvis jeg havde mærket en forskel”. Alle disse citater har jeg prøvet at fyre af, men ”desværre” er der ingen af lægerne, der tager deres arbejde useriøst.

Nå, men kroppen blev gennem tjekket, lægen blev ikke sparket ned, og selvom jeg prøvede at slippe kildeturen med, ”mine reflekser og følesanser er altså virkelig gode – skal vi ikke prøve at hoppe over det i dag?”, så var alt godt og i fineste orden.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar