At blive selvstændig

Ja okay det er så ikke helt så nemt at blive selvstændig. Der skal oprettes domæne, laves erhvervs konto, arbejdsmobil, mobilepay, CVR nr, fundet på et navn, lavet en form for logo, Facebook side og ikke mindst hjemmeside.. Wow siger jeg bare. Har ellers hørt mange sige, at det der med hjemmeside ikke er så svært.. Øh jo tak.. Har virkelig sved på panden over den hjemmeside. Jeg vil lige sige til Jer søde velmenende mennesker derude, der kunne finde på at sige sådan – hvis man kan det, er intet jo svært. Det kan jeg så ikke. Ha ha.

Jeg har spurgt om hjælp til dette, af en sød venindes mand. Sikke en hjælp han er, mange tak for det:) Ellers sad jeg helt sikkert stadig foran computeren og kæmpede en kamp. Jeg priser mig lykkelig for al den støtte jeg får i dette. Andre har troen på mig i den her proces, det er jeg virkelig glad for, og det hjælper mig, når jeg er lige ved at blive rundtosset:)

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar