Dårlig forældre hvis man siger nej!!?

Hmm ja. Det mener jeg jo så absolut ikke at man er, det har børn brug for. De skal ikke være i tvivl om at der er grænser og at det er os som forældre der ved bedst.

Jeg har jo 3 drenge ialt, de 2 “små” på henholdsvis 7 og 13 år, de har den samme far, og den tredje har en anden far.

De 2 banditter vil rigtig gerne gå til motorcross, hmm tænker jeg. Lad os prøve det. Jeg finder ret hurtigt ud af, at det er voldsomt tidskrævende, det er et familieforetagende OG det er rasende dyrt. Jeg kan godt lide at de prøver grænser af, specielt den lille som altid har været meget forsigtig og ikke tør noget, sidder sig op på sådan en lille maskine. Det er da fedt at se. Jeg er som sådan ikke bange for at de skal slå sig, det tænker jeg børn skal. Altså de er selvfølgelig godt beskyttet af udstyr, og der er nogle regler på banen de skal følge.

Deres far mener de skal gå til det, jeg har sagt at jeg synes det er en dårlig ide. Jeg har virkelig ikke penge til det, og ønsker heller ikke at bruge så mange penge på en sport, derudover er det enormt tidskrævende. Det kræver bil og trailer, som så skal transporteres frem og tilbage 2 gange om ugen.

Jeg har snakket med drengene om det, og mine begrundelser for det. Jeg har også snakket med deres far om det, men han synes bestemt ikke om min udmelding.

Men sådan er det. Jeg synes at man som forældre godt kan bestemme lidt over hvad vores børn skal gå til og ikke gå til. Jeg mener på ingen måde at jeg er en dårlig eller en egoistisk mor.

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar