Diagnose!!!

Nå – som jeg har skrevet om tidligere, skal jeg igang med motorcykel kørekort. Det er jeg så startet op på..

Jeg har været igang i lige knap 2 uger, og er færdig om 3 1/2 uge, så det går hurtigt, hvilket er rigtig dejligt.

Men men men men, så skal jeg til læge og have lavet en lægerklæring, og jeg har ikke tænkt synderligt over det, det har jeg virkelig ikke. Har bare tænkt at det er en formalitet, og taget det som en selvfølge at jeg går fra lægen med en lægeerklæring i hånden, øh nej….

Arghhhhh, seriøst. Jeg er simpelthen så vred og møg hamrende ked af det… Jeg kan ikke bare sådan få en lægeerklæring, da jeg jo nu har en diagnose, som er en neurologisk sygdom – sclerose. Jeg har det godt, mærker absolut INTET til min “sygdom”, jeg lever mit liv som jeg hele tiden har gjort, dog med mere omtanke og omsorg for mig selv.

Min lægeerklæring skal forbi embedslægen, og vedkommende skal så godkende at jeg må få kørekort. Hvad fa…. er det for noget…. Jeg har det jo godt. Jeg får hurtigt fat på min søde neurolog, han vil gøre hvad han kan for at lette ekspeditionen. Det er jeg super taknemmelig for, tak kære neurolog…

I værste fald kommer jeg til at vente meget lang tid. Jeg er igang med at tage kørekortet, og der er en deadline for hvornår jeg skal tage teori og køreprøve. Hvis jeg ikke når det inden den frist, skal jeg starte forfra, og formentlig betale for ny…

Det kan simpelthen bare ikke passe. Hvorfor har “de” ikke inddraget mit kørekort før, har da kørt i bil i flere år, siden jeg fik diagnosen….

Der er bare noget her, der ikke fungerer, fint nok at der er en embedslæge der skal godkende det, det er såmænd ok, men der skal simpelthen bare ikke gå så lang tid, som jeg kan læse mig frem til at der nok kommer til at gå..

Hvis jeg ikke følte mig syg før, gør jeg det da bestemt nu… Diskrimerende, ja det synes jeg faktisk det er…!!!!!

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar