Dine og mine børn!!

1 december startede jeg et nyt liv med min kæreste.

Vi har været sammen i 1 1/2 år, og nu giver det mening at skulle flytte sammen. Både fordi jeg gerne vil dele mit liv med ham 100%, men også fordi vi mangler plads.

Når vi har alle børn hjemme, er her intet mindre end 5 drenge i alle aldre:) Wow siger jeg bare..

Det giver altså nogle udfordringer, det her med at have dine og mine børn. Jeg har mine 2 mindste drenge, fordelt ligeligt mellem deres far og jeg. Min ældste søn bor i Silkeborg, hvor hans kæreste bor, og hans far. Han går i 3g på gymnasiet, og er meget glad for det. Han kommer hjem så ofte som det muligt, ca 1 gang i måneden.

Min kæreste har 2 drenge, som han har hver 2 weekend, så det er ikke så tit de er her.

Jeg er pænt udfordret af ham den mindste af min kærestes drenge, jeg vil være ærlig og sige, at jeg skammer mig en smule over at have det på denne måde. Han er 4 år, og er på mange områder en lille dreng. Jeg har det meget svært ved, at jeg ikke har lyst til at være sammen med ham, på samme måde som den ældste af hans drenge, som er 11 år.

Jeg er helt og aldeles færdig med så små børn, og det udfordrer mig at jeg skal tage så meget hensyn til ham når han er her. Min kæreste ved godt hvordan jeg har det, så der er en ærlighed omkring det, hvilket er rart.

Puha jeg synes det er hårdt til tider, både når min kæreste blander sig i mine drenges opdragelse, og jeg også blander mig i kærestens måde at opdrage på. Det kan give en del tumult, og jeg er sikker på der er mange små familier derude, der er udfordret på samme måde..

What to do, ja jeg ved det helt ærligt ikke. Måske det bliver bedre og nemmere med tiden.

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar