Efterår=Edderkopper

Argh, jeg er efterhånden blevet bedre til at håndtere edderkopper.

Men jeg mener det virkelig grav alvorligt, det her er for vildt. Mit hjem bliver overtaget af kæmpe sorte behårede monstre. De er på størrelse med min hånd, det er helt seriøst dybt alvorligt.

Jeg flyttede ind i dette hus i december sidste år, og er aldrig stødt på sådan en fætter før. Det her er for vildt. Jeg er så bange, ryster og skælver over hele kroppen, går helt i panik. Jeg prøver på bedste vis at skjule det for børnene, men det kan jeg ikke. Indrømmer blankt at jeg er pisse bange.

Hold nu.

Jeg har simpelthen ringet til en edderkoppemand som kommer og sprøjter. Jeg håber så meget det virker, ellers bliver jeg snart hjemløs…

Puha frygt er bare totalt irrationelt, jeg kan simpelthen ikke styre mig.

Så efterår kom bare, ja det ved jeg godt jeg skrev. Men nu må det egentlig godt bare blive vinter, så dør de forhåbentlig. Eller hvad!!!???

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar