Et anderledes Danmark-1

Jeg har i mange år nok lukket lidt øjnene for, hvad der sker ude i verden. Jeg ser aldrig nyheder, og åbner sjældent den app jeg har på min mobil, der hedder nyheder.

Det er et valg jeg traf for nogle år siden, dette for at passe på mig selv, og ikke bekymre mig for meget om alle de forfærdeligheder der sker rundt om i verden. Det påvirker mit humør ret meget, og jeg bliver trist og føler mig hjælpeløs, når jeg alligevel ikke kan gøre noget. Hver dag at skulle forholde sig til det der sker, det synes jeg har krævet unødvendigt meget af mig.

Det dræner mig ganske enkelt..

Fortsættelse følger..

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar