Fødselsdage

Nu er det efterår, og vinter lige om lidt. Det betyder også at mine 2 yngste drenge har fødselsdag. Den ene bliver 9år, den anden 15år. Hold da op, det synes jeg godt nok er utroligt. Jeg bliver altid rørstrømsk når det er fødselsdag, specielt når mine børn har fødselsdag, og mig selv. Jeg forsøger ikke at tage noget for givet, og jeg priser mig lykkelig for det år mere jeg har haft. Vi er alle sunde og raske, men jeg ved også at det hurtigt kan ændre sig. Ham der bliver 15år, er på efterskolen på sin fødselsdag, og ham der bliver 9år er ved sin far på sin fødselsdag. Æv æv siger jeg bare. Elsker ellers at vække dem om morgenen med sang, flag og gaver. Men det må vi gøre en anden dag.

Efter deres fødselsdag, kommer min datters fødselsdag. Hun kunne være blevet 10år.. Hold nu op, uha er det virkelig så længe siden vi mistede hende. Det er næsten ikke til at forstå. Hun skal også fejres, vi holder en lille fødselsdag for hende også, snakker om hende, tænker på hvordan hun ville have set ud, og hvilken personlighed hun måtte have haft. Et besøg på kirkegården skal vi også.

Kan I have en dejlig dag derude..

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar