Født rodløs!!!

Nå nu skulle der ske lidt nyt i hjemmet. En væg der før har været mørkegrøn, bliver nu rustik pink. Altså jeg synes ikke den er pink på nogen måde, i hvert fald ikke som jeg tænker pink. Men minder mere om gammelrosa.

Jeg har boet på samme adresse lige knap 1 år. Jeg tror de fleste vil tænke, at det ikke er lang tid, men det er det for mig.

Kan man være født rodløs, det tror jeg nok, og det er jeg så.. Da jeg var barn, flyttede vi rundt konstant, ny by, ny skole, nye venner. Vi præsterede sågar at flytte nogen gange 2 gange på 1 år… Hold nu helt op altså, det er for vildt. Der er ingen tvivl om, at det har gjort noget ved mig som menneske. Jeg føler mig ikke hjemme nogensteder, men har ret tidligt lært at tilpasse mig og omstille mig, hele tiden og konstant.

Det er svært for mig nu, hvor jeg er voksen, at bo det samme sted i flere år. Jeg har godt nok flyttet meget rundt som voksen også, og jo også med mine børn. Vi er altid blevet i samme ny, og børnene har altid gået på samme skole, og gør det stadig. Men ja, hvad kan jeg sige. Jeg skal tvinge mig selv til at blive hvor jeg er, for det er bestemt et dejligt hus, og vi er meget glade for at bo her.

Så nu hvor jeg ikke skal flytte, skal der ske noget på væggene, og møblerne flyttes rundt og får nye pladser:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar