Forår??

Hi hi ja jeg er måske lidt tosset, men jeg begynder at kunne fornemme foråret. Altså jeg tror ikke der er nogen tegn på det, men jeg glæder mig simpelthen så meget.

At høre fuglene synge, solen der stiger på himlen, naturen der ændrer sig stille og roligt, de små spirer, lunere luftlag, og dagene bliver så småt længere og lysere. Næ det er da fantastisk…

Jeg får så meget overskud og energi, bare ved tanken om det.

Jeg glæder mig helt vildt, og er allerede begyndt at tænke på hvad jeg skal så i min nye have:)

Jeg synes det er så livsbekræftende at plante nyt liv, se noget vokse som man har startet, passe på det og værne om det, give det opmærksomhed. Det er virkelig noget jeg holder af.

Vi flyttede jo i et hus d.15/12 ca, så haven er helt bar og tom, den venter kun på jeg får skabt noget liv. Gøre det til mit, og ikke mindst mine børn og kæresten.

Så forår kom hid….

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar