Forårshumør

Jeg mærker foråret på vej, selvom der ligger 10cm sne udenfor. Ha ha det er måske lidt komisk. Tror det er fordi jeg virkelig mangler noget forår, både ift vejret men også i mit liv generelt.

Måske I kender den fornemmelse, sådan en dejlig boblende spirende fornemmelse i hele kroppen. Det kribler og krabler. Det er skønt. Det er en følelse af glæde og håb.

Jeg får lyst til at gå igang med at forspire, plante, rydde op osv. Mennn må nok lige vente lidt. For nu lægger der så meget sne på mine terrasser at jeg ikke rigtig kan komme til noget.

I år bliver anderledes end de andre år, fordi jeg ikke har en have. Men det stopper mig ikke, er sikker på jeg kan få gjort de terrasser rigtig fine og hyggelige. Så det kan blive sommer, og jeg kan nyde et glas kold hvidvin med mig selv, eller venner og veninder:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar