Fortsættelse..

Nå lidt mere om hvorfor det er så svært for mig at være tydelig..

Jeg voksede op med en mor som var psykisk ustabil, hun kæmpede hårdt for at være en god mor, det er jeg ikke i tvivl om, men mine brødre og jeg var meget overladt til os selv. Jeg er storesøster, og påtog mig tidligt et stort ansvar, og fungerede som mor på mange måder, også over for min mor. Jeg er nok det man vil kalde et antenne-barn. Jeg har lynhurtigt lært at mærke hvordan stemningen var, har mor overskud idag, eller har hun ikke. Det var usikkert og utrygt. Jeg skulle meget hurtig blive voksen. Min far var sjældent hjemme. Han var ude at prædike og realisere sig selv og sine drømme. Når han var hjemme, gik bølgerne ofte højt mellem ham og min mor.

Min mor var, og er stadig meget utydelig. Vi vidste aldrig hvor vi havde hende henne. Hun gav aldrig et konkret svar, og vi kunne altid få hende til at ændre mening. Hun var usikker i moderrollen.

Jeg forestiller mig at det er derfor jeg også er utydelig, jeg har lært af hende. Jeg bliver hurtig usikker, og jeg er bange for at komme til at blive hård eller for konsekvent. Det var min far, og det ønsker jeg bestemt ikke at være som mor eller partner. Men jeg føler mig hurtig usynlig, jeg har ikke nogen mening. Sådan har det i hvert fald været tidligere, men der har jeg ændret mig. Heldigvis.

Men når der er noget problematisk i mit parforhold, så pakker jeg mig hurtigt. Jeg giver op på forhånd, så jeg øver øver øver mig virkelig på at være tydelig. Jeg håber det en dag bliver nemmere og mere naturligt for mig. Jeg ved at jeg har lige så stort et ansvar i det her forhold, som han har. Det kan man bare godt glemme engang imellem, ikke. Så er det nemmere at bebrejde den anden for alle hans fejl:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar