Glade jul, dejlige jul..

Ja det er den altså, glad og dejlig den kære jul. Jeg elsker julen, det gør jeg virkelig. Hvad er det ved julen jeg egentlig godt kan lide. Jeg kan lide det at pynte, nisser, engle, levende lys, lyskæder, julefilm, julegodter, julebag, julemad, glæden ved at give andre noget, se mine børn glæde sig, være sammen med mine børn, være sammen med familien (kan både være dejligt og lidt anstrengende:))

Jeg kan også godt lide julen fordi jeg specielt her mindes dem jeg har mistet i mit liv, min far og min datter. Det er snart 9 år siden jeg mistede min datter, og 6 år siden jeg mistede min far. Jeg tænker ikke så ofte på dem længere, men i julen gør jeg. Det er selvfølgelig vemodigt og trist, men jeg kan også tænke på de dejlige stunder og minder vi har haft, eller kunne have haft.

Jeg elsker alle de gamle julesange. De kan noget specielt. Jeg opfatter ikke mig selv som religiøs, men i julen går jeg gerne i folkekirken. Hmm ja, og hvorfor gør jeg så det. Det er igen minder, stemninger og sansninger.

Jeg hører ofte nogle sige at julen er stressende, og “åh nej er det nu allerede jul igen”. Det er ærgerligt. Det er jo ikke meningen julen skal være stressende, og hvordan kan det komme som en overraskelse, at det bliver jul, det gør det jo år efter år.. Hi hi..

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar