Har jeg slidgigt?

Jeg har længe haft ondt i min ankel, på ydersiden lige ved knoen. Det er så blevet værre og værre, og den hæver nu også op. Jeg har ikke lavet noget med den fod, altså belastet den, slået den eller vrikket rundt. Det er det, der er mærkeligt. Jeg har altid kunne knække alt, hver gang jeg tager et skridt knager og brager det helt vildt. Jeg har ofte ondt i begge mine håndled, der er noget træning jeg skal undgå, for ellers får jeg virkelig ondt. Derudover bøvler jeg lidt med den ene skulder, og min lænd er heller ikke super god. Nu så også min ene ankel. Ha ha sikke mange skavanker, jeg nærmer mig jo også de 40 år, så det er vel nu der begynder at komme lidt. Udover min sclerose selvfølgelig, men den er heldigvis helt stabil.

Nå men jeg tager til lægen, og hun undrer sig også. Jeg skal røntgenfotograferes og have taget nogle blodprøver.

Så må vi se. Det ville dog ikke undre mig hvis jeg har slidgigt, for hele min krop har altid skulle knækkes og brækkes x mange om dagen. Det er dog blevet værre.

Sikke noget, men så tager jeg da bare det med også:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar