Havde jeg så slidgigt?

Nej det havde jeg ikke, det var jeg helt sikker på. Jeg regnede med det, og klart er det bedst ikke at have det, men alligevel ikke helt.

Kender I mon det, hvis man har et eller andet, man kan ikke finde ud af hvad det er, og egentlig vil man bare gerne have vished, for så har det en retning, så får man viden og man kan måske gøre noget.

Den kære gigtlæge bekræfter at jeg er hybermobil, det ved jeg godt. Når man er det, og man kommer lidt op i alderen, vil der som regel komme lidt skavanker. Jeg har seneskedehinde betændelse, i min ankel simpelthen. Jo jo. Det vidste jeg ikke man kan kunne have i det led.

Nå men synes egentlig det er lidt træls, for hvad kan/må/skal jeg så gøre, og ikke gøre.

Jeg skal undgå yoga, det synes jeg er æv, og jeg må ikke løfte tungt. Så det udfordrer mig i forhold til min træning.

Svømning skulle være godt, men ha ha jeg har bare aldrig været en vandhund-hvor ironisk er det lige:)

Kan I have det godt derude, men alle Jeres små skavanker.

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar