Hvornår ændrer man mon ordet, spade?

Jeg er utrolig træt af, at man ikke må kalde et problem – et problem. Det skal hedde en udfordring. Udfordringer er i min ordbog, et lille bump på vejen, hvor man måske skal tænke kreativt, for at komme forbi bumpet. Udfordringen er ikke alarmerende, nærmere noget der kan klares med lidt tankevirksomhed. Et problem er derimod alarmerende! Der skal igangsættes handlinger, og hvis man ikke klarer problemet, kan det have store konsekvenser.

Sådan er det ikke mere. Ordet; problem, er blevet et fyord. Et ord som helst ikke skal tages i brug. Alle ord skal helst være positive, for negative ladet ord, kan hurtig gøre ondt på andre, og i værste tilfælde krænke et andet menneske. Tænk en gang et rabalder, det kan blive til!

Så kære haveentusiaster. Pas på! For når man ikke længere kan kalde en spade for en spade, hvad skal spaden så hedde?

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar