Jeg er blevet lidt sløv og bange

doven1.bmp

 

Jeg har lige siddet og set et afsnit af ”Lægen flytter ind”. Lægen besøgte en dejlig ældre dame på et plejehjem, og pludselig sad jeg der og identificerede mig i den grad med damen.

doven2.bmp

 

Min kognitive energi er temmelig lille for tiden. Jeg kommer let til at gå i stå og føle mig doven. Jeg bliver bange for den dovenskab – og jeg bliver i tvivl, om MS er en god eller en dårlig undskyldning. Skal jeg tage en slapper, eller skal jeg tage mig sammen?

doven3.bmp

 

Jeg er stadig på jagt efter den gode måde på at prioritere min tid. Det har jeg været i mange år. Gad vide, om jeg nogensinde bliver klogere. Jeg vælger at tro det – og jeg siger som den søde dame:

doven4.bmp

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar