Jobsamtale!!

Seriøst jobsamtaler, hmm hvad skal jeg sige om det. Jeg har virkelig været til mange jobsamtaler, og altid været voldsom nervøs. Ligesom en mundtlig eksamen-føj siger jeg bare.

Nå, jeg har næsten lige været til en jobsamtale, og jeg var ikke nervøs, jeg var spændt. Jeg så frem til samtalen, og jeg havde det sådan, at de skulle bevise ligesom mig, hvad de kunne tilbyde mig. De skulle også sælge sig selv. Det gjorde de så ikke ret godt. Jeg gik derfra med en følelse af at være i spændetrøje, øh nej tak blev der sagt. Ja det var så mig der sagde det.

De stillede spørgsmålstegn ved mit arbejde som blogger, hvorfor jeg var det, og hvad det betød for mig. Jeg valgte at skrive det på mit cv, fordi det jo er noget jeg også arbejder med, så selvfølgelig skal det med. De spurgte hvorfor jeg  bloggede for det, og jeg er selvfølgelig meget åben og siger jeg har sclerose. Så kom der en masse spørgsmål til det.

Men de mente ikke, at jeg kunne fortsætte med det, noget med en interessekonflikt… Om jeg så var villig til at stoppe. Nej tak sagde jeg, det kommer ikke til at ske..

Det står stadig på mit cv, sådan er det, det er en del af mig, og vil ikke undvære det på nogen måde.

Så det var en anderledes samtale, og jeg var 100% sikker på, at der var der ikke plads til mig. Det ønsker jeg slet ikke at være en del af. Fed følelse….

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar