Jobsamtale..

Som jeg har skrevet tidligere, er jeg fra d.1 januar arbejdsløs.

Jeg har søgt en stilling, som jeg var til samtale ved. Jeg fik ret hurtigt en fornemmelse af, at det ikke var det rigtige for mig. De stillede nogle spørgsmål, som jeg ikke brød mig om. Blandt andet stillede de spørgsmålstegn ved min psykoterapeutuddannelse. Derudover sagde de, at jeg formentlig ikke kunne fortsætte med at være blogger, da det var en interessekonflikt. Øhh ja, jeg vidste ikke lige hvordan jeg skulle reagere. Men jeg gav udtryk for, at jeg ikke havde tænkt mig at stoppe med at blogge.

Jeg har det svært med, at andre skal fortælle mig hvad jeg må og ikke må. Specielt når det ikke giver mening for mig, og at der ikke er nogen god begrundelse, og det var det der altså ikke.

Så jeg takkede nej tak. Jeg elsker at blogge, det giver mig simpelthen så meget at skrive mine tanker og refleksioner ned. Det er en god måde for mig at udtrykke mig på. At der så er nogen der vil læse det, gør mig helt vild glad. Hvis jeg kan gøre en forskel for nogen, få nogle til at tænke over det jeg skriver, måske berører det noget i andre, som de selv kan relatere til. Det har jeg en stor tilfredsstillede med.

Så tak fordi I vil være med. Jeg skal ikke have et arbejde, hvor jeg ikke længere kan være blogger.

Nej tak blev der sagt:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar