Julen 2020

Jeg håber I har haft en god jul derude i de små danske hjem. For mange har det været anderledes end hvad man ellers ville, grundet Corona.

For mig har det ikke gjort nogen forskel, vi skulle være så få alligevel.

Dog har det været en anderledes jul. Vi bor et nyt sted, ingen af os føler os rigtig hjemme. Jeg lider et stort savn til manden jeg er gået fra, så humøret og overskuddet har godt nok ikke været godt.

Men jeg kneb ballerne sammen, og forsøgte alligevel at give mine drenge en god jul..

Nu er der så et helt år til jul igen, forhåbentlig bliver den bedre for mit vedkommende. Jeg elsker normalvis julen, og kan sagtens komme i julestemning selvom jeg er 38år…:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar