Konfirmation..

Åh åh har en søn der skal konfirmeres om 3 uger.

Det er første gang vi sådan skal holde en “rigtig” konfirmation. Min ældste søn er ikke døbt som barn, og han valgte ikke at blive konfirmeret.

Min 2 andre drenge er døbt som små, da deres far synes det var en nødvendighed. Jeg synes ikke det er noget man bare skal gøre, og jeg kan godt lidt at man ikke bare gør noget fordi det er sådan man plejer at gøre, eller at det er normen. Jeg synes det er vigtigt at tage stilling, og reflektere lidt over tingene.

Jeg er ikke selv hverken døbt eller konfirmeret.

Jeg synes det er bedre at kunne vælge til end fra. Hvis man først er døbt som barn, kan det ikke gøres om når man er voksen. Derimod kan man sagtens vælge at blive døbt som voksen.

Jeg kan huske da mine børn skulle døbes da de var små, jeg synes godt nok det var dobbeltmoralsk. Stå og love en masse, som langt de fleste godt ved ikke kommer til at ske. Jeg kommer måske til at støde nogen, det er ikke min mening. Men jeg synes bestemt det er en diskussion værd:)

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar