Lanciers

Danse Lanciers!!! At jeg i en alder af 37 år skulle danse det, havde jeg ikke lige regnet med.

Min ældste søn bliver student om en måneds tid, det er fantastisk. Tror jeg har skrevet før hvor stolt jeg er af ham.

Jeg ved, at jeg skal op og se ham danse Lanciers, men at jeg også skulle, var jeg ikke lige bekendt med.

Han ringer til mig ca 14 dage før, og fortæller mig at jeg skal danse 2 danse med ham. Øhhh jo..

Ha ha, jeg har aldrig gået på gymnasiet, aldrig set nogen danse det.

Han går på Silkeborg Gymnasium, hvilket så er Danmarks største. Det skulle afholdes i Jysk Arena, jeg siger jer der var mange mennesker. Helt proppet med unge smukke mennesker, og rigtig mange forældre:)

Det var en helt igennem fantastisk dag, og meget rørende at se den unge flotte mand komme gående sammen med alle de andre. Det rørte mig.

Det var en god dag, og jeg klarede de 2 danse, hvordan det har set ud ved jeg ikke. Men min søn og jeg var enige om at det bare skulle være sjovt. Og vi havde en fest<3

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar