Behandling er lig med ro

Længe har jeg hadet at få min behandling. Ikke på grund af følelsen, eller at man bliver mindet om, at man har sklerose. Det har altid været tiden, der har generet mig.
At få kalenderen og tiden til at passe, har før været et kæmpe issue for mig. Det er det ikke mere. Jeg glæder mig faktisk til, at jeg skal modtage behandling.

Jeg har en fast rytme, om hvornår jeg vil modtage behandling, og her har jeg tid til mig selv. Kun den normale og høflige small talk jeg naturligvis deltager i sammen med sygeplejersken, som i øvrigt altid respekterer min distræte udstråling. I ventetiden kan jeg fordybe mig i mit arbejde, eller en bog som jeg er i gang med at læse, og ofte er det også her, mine blogs bliver skrevet. Lige nu, sidder jeg i min bil og skriver denne blog.

Om lidt, lader jeg computeren blive i bilen, og jeg medbringer kun min bog, om unge med udfordringer med de eksekutive funktioner, skal i gang med at blive læst i ro og mag.

Martin

Jeg er 32 år gammel og bor på Nørrebro med min kæreste og 2 små børn. Til daglig arbejder jeg som skolelærer i København, hvor jeg underviser børn og unge. Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor fodbold har fyldt rigtig meget, da jeg har en baggrund som elitefodboldspiller. Jeg fik stillet MS diagnosen i 2008, men jeg lever et helt normalt liv som alle andre, “normale” mennesker. Følg mit liv, beskrevet herinde på bloggen, hvor jeg blandt andet vil skrive om mit liv som far, kæreste, og en stadig forholdsvis ung mand med MS. Man er altid velkommen til at skrive kommentarer i kommentarfeltet.

Skriv kommentar