Min dreng flytter

Hej med Jer, min ældste dreng bor i Silkeborg (jeg bor selv i Esbjerg). Han flyttede til Silkeborg efter at have gået på efterskole. Her mødte han en meget sød pige, som han blev ret vild med. Han kom hjem fra efterskole og startede på gymnasie, men der gik ikke så lang tid, så kom han og spurgte om han ikke måtte flytte til Silkeborg. Op til pigen og hendes forældre. Øh den skulle jeg lige tygge på. Men det gik jeg med til, for jeg kunne se hvor glad han var for hende, og grunden til han kom på efterskole var fordi han ikke trives med den omgangskreds han havde. Det gik faktisk rigtig dårligt. Han var kun 16år på det tidspunkt, hvor han spurgte om han måtte flytte til Silkeborg.

Men ja, nu er han så 21år lige om lidt.. Hold da op, har jeg en dreng der er så gammel:) Men det har jeg så.. Hi hi.. Han og kæresten (den samme forresten) har fundet en lejlighed i Århus og flytter lige om lidt. Hvor vildt er det lige.. Så flytter han for alvor ud, og skal lære at stå mere på egen ben. Han er så sej og god en dreng, så det klarer han også..

Det er så fantastisk når det går godt for ens børn, det er det vigtigste:)

Camilla

Jeg hedder Camilla og jeg er 39 år. Jeg bor i Esbjerg med mine drenge på 9 og 15 år. Min ældste søn på 21 år bor i Århus med sin kæreste. Jeg arbejder som sygeplejerske og er derudover selvstændig psykoterapeut. Jeg fik konstateret attakvis sclerose for 6 år siden, og jeg har fundet min identitet i det. Jeg håber at mine blogs kan inspirere andre og på den måde være en hjælp.

Skriv kommentar