Min drøm

Jeg ønsker og tror på, at min drøm om at drive egen praksis som psykoterapeut bliver en realitet. Jeg har under hele min uddannelse til psykoterapeut haft klienter. Det har jeg også nu.

Jeg skal have lavet en hjemmeside til dette formål, men først skal jeg blive helt tydelig på hvad jeg er god til, og hvad jeg kan tilbyde. Derudover skal jeg lave lidt research, blandt andet tjekke andre hjemmesider ud. Jeg går og leger lidt med tanken om, at jeg på en eller anden måde kan kombinere en hjemmeside hvor man kan booke samtaler med mig som terapeut, og det at blogge. Jeg tror ikke der er andre der gør dette. Men jeg tror det kan lade sig gøre. Det er klart at de blogs skal have et fagligt udtryk, og uden at jeg bliver alt for personlig. Men jeg leger med tanken.

Jeg ved ikke om jeg kunne tænke mig udelukkende at arbejde selvstændigt, tror jeg fortsat vil have brug for kollegial sparring. Men hvis jeg kunne gå ned i timer på mit arbejde som sygeplejerske, og så få frigivet nogle timer til at have en praksis som psykoterapeut, vil være en drøm der går i opfyldelse.

Der er masser af muligheder, og det føles fantastisk..

 

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar