Min indre rejse

De sidste 5 år har været de vildeste år i mit liv. Det at tage beslutningen om at læse til psykoterapeut, har været skelsættende for mig på så mange områder. Jeg ville kunne skrive ufattelig mange blogs om alt det jeg har lært, men ja, det er måske et andet forum det skal foregå i.

Men kan nævne overskrifterne. Jeg er blevet meget mere tydelig på mig selv, tør vove mig selv, er ikke bange for at opdage noget farligt. Jeg har en styrke og en tro på at jeg kan klare alt. Jeg tør udtrykke mig, afgrænse mig, sige til og fra, og generelt være meget mere nærværende end jeg før har været. Jeg kender mine forsvar, mine skygge sider og blinde pletter.

Udover at jeg selv kan mærke forandringen, kan mine børn bestemt også. Jeg kan nævne mange eksempler på, hvordan det, at jeg har arbejdet med mig selv, også har vist sig i mine børns adfærd.

Det at jeg “forandrer”, skaber automatisk en forandring i mine nære relationer.

Og og og, jeg bestod uddannelsen, den fik jeg ikke lige med:)

Så nu har jeg fået en titel mere-certificeret psykoterapeut<3

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar