Min kære følgesvend

caravelle

Min kæreste følgesvend igennem 15 år. Min første helt egne. Du tog mig, hvorhen jeg ville. Alle vinkede. De vidste, at du var min.

Men dine vaner er ved at være for dyre. Jeg er bange for, du blev lavet på en mandag.

Vi har haft vores kontroverser. Men jeg vil aldrig igen få nogen så speciel som dig. Du blev lavet til mine særlige behov. Og jeg kendte alle dine…

275.051 km. Nu er det slut. Du nægter at flytte dig andet end baglæns. Det er tid til at sige farvel.

Lisbet

Jeg blev født sidst på året i 1977, så de 40 år er nået. Det har før skræmt mig mere, end det gør nu. Jeg elsker at være sammen med gode venner og familie, opleve noget nyt, rejse, hækle, lave/bygge smukke ting, spise god mad, bage og lave nye opskrifter, hoppe i trampolin, rutsje i rutsjebaner – gerne med vand, køre stærkt, svømme (om kap med fisk), læse, arbejde i haven, danse, spille spil, vinde, være i Mozambique, samarbejde for en god sag, undervise og at dele liv med min dejlige mand, Kurt, som jeg har været gift med siden år 2000. Jeg fik konstateret MS i 2002, og vi valgte børn fra nogle år efter, da jeg de første 5 år efter diagnosen var meget svag af MS. I 2009 til 11 var vi i Mozambique for at bygge landbrugsskole. Nu er vi rejst herned igen. Her på bloggen skriver jeg om dét, der optager mig, og de både gode og svære sider af mit liv med MS.

Skriv kommentar