Mit liv inden sclerose..

Hej, jeg vil forsøge at fortsætte hvor jeg slap, med at fortælle om mit liv inden jeg fik konstateret sclerose.

Det er år 2015, jeg er på daværende tidspunkt gift med min mand. Vi har været sammen i 12 år. Vi har 2 drenge sammen, den ældste af mine drenge er fra et tidligere forhold.

Vi har næsten lige købt hus, vi renoverer det fuldstændigt, hvilket vi stort set selv står for. Jeg arbejder på daværende tidspunkt kun 25 timer ugentligt som sygeplejerske i hjemmeplejen. Jeg havde næsten lige skiftet arbejde, da jeg havde brug for et skifte fra psykiatrien. Jeg vidste godt, at selve arbejdsopgaverne i hjemmeplejen, ikke var noget for mig. Men arbejdstiderne passede glimrende med mine børn. Jeg måtte gå på kompromis.

Jeg synes det var en hård tid, det at have 3 børn, passe et arbejde, og samtidig være igang med en totalrenovation, kostede en hel del på ægteskabskontoen, og ikke mindst tid med mig selv. Vi har altid været i gang med studie, enten min mand eller jeg. Så målet har altid været, at få et hus. Men som huset forandrede sig, forandrede jeg mig også. Jeg var i tvivl om dette nu også var det rigtige. Var det huset, der var drømmen, var vi nu lykkelige, og hvad skulle det næste projekt være!!

Mit liv ændrer sig markant, da jeg i maj 2015 får problemer med mit syn….

Fortsættelse følger…

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar