MR scanning

Okay har før skrevet om min angst for MR scanning. Hold da op hvor har jeg været bange og mega nervøs når jeg skulle ind i det monstrum..

Puha.

Var så afsted igen igår aftes, tænk det allerede er 1 år siden jeg sidst skulle det. Men var slet ikke nervøs over at skulle det. Jeg var spændt ja, men tror mest fordi jeg forventede at være mega bange, for det plejer jeg at være. Men det var jeg slet ikke. Kunne ligge og slappe af, nyde “roen” i mit hoved, og benytte lejligheden til at tænke og mærke. Ha ha ja hvor vildt, at jeg kan skrive “roen” i mit hoved, for hvis nogen har prøvet at ligge i sådan en, ved man godt hvor meget det larmer.

God oplevelse, som jeg vil huske på næste gang .

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar