Muligvis ny bolig

Nåå – vi kigger efter et andet sted at bo. Nu har vi også boet her i 1 1/2 år, så er det på tide at komme videre… Ej det lyder helt vildt, for Jer der har boet det samme sted i ex 10 år.

Men ja, nu er det så sådan at jeg har boet over 40 forskellige steder i mit 38 årige liv. Det er ret vildt. Det er naturligt for mig at flytte, jeg kommer nok aldrig til at gro fast nogle steder. Nogle vil måske synes jeg er rodløs, og ja det kan jeg godt genkende. Men det var den måde vi levede på, da jeg var barn, vi flyttede rundt konstant, og ofte til andre byer. Nogle gange 2 gange på 1 år. Det har ikke været nemt at være barn i det, fordi vi også skulle skifte skole hver gang..

Der er en god grund til at flytte hver gang. Lige nu er det økonomi, vi sidder simpelthen for hårdt i det økonomisk. Hader det. Derudover har jeg klinik 5km herfra, hvor jeg har klienter. Vi har også et værksted, som også ligger et stykke væk. Det er 3 huslejer i alt. Vi vil meget gerne have det samlet under et tag, det kunne virkelig være dejligt. Og ikke mindst spare penge på alt det husleje.

Vi har været ude og kigge på et, det ligger ud til vandet, 2 række fra havet. Det er virkelig hyggeligt, og lige os..

Forhåbentlig bliver det muligt at vi kan flytte ind i det hus, det bliver jeg klogere på om et par dage. Jeg lover at sende billeder af udsigten, den vil jeg gerne dele med Jer:)

Camilla

Jeg hedder Camilla, og jeg er 35 år. Jeg bor i Esbjerg med mine to drenge på henholdsvis 12 og 6 år. Derudover har jeg en søn på 18 år, som bor i Silkeborg. Jeg blev skilt i marts måned 2017. Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet i psykiatrien. Nu arbejder jeg på et døgnbehandlingssted for unge misbrugere uden for Kolding. Jeg fik konstateret attakvis sklerose for 2 år siden, og jeg vil skrive om mit liv med MS og om den svære tid, efter man får konstateret en kronisk sygdom.

Skriv kommentar